HAKEL na veletrhu AMPER

01.03.2023
Autor: Šárka Hroudová

S potěšením oznamujeme, že česká společnost HAKEL, zabývající se výrobou přepěťových ochran a hlídačů izolačního stavu, bude mít i letos stánek na 29. mezinárodním elektrotechnickém veletrhu AMPER v Brně.

Termín veletrhu je od úterý 21. března do čtvrtka 23. března 2023. Srdečně Vás tedy zveme do haly P, k návštěvě stánku č. P 4.11. Veškeré informace o výstavišti naleznete na stránkách www.amper.cz

A na co se u našeho stánku můžete těšit?

Jako první novinku na letošním veletrhu Vám představíme dva interaktivní panely, kde na jednom z nich budou přepěťové ochrany datových vedení. Znázorníme Vám tak příklady instalace na různých sběrnicích a budete si moci vyzkoušet komunikaci přes tyto přepěťové ochrany. Jednotlivé produkty si můžete prohlédnout na našich stránkách v produktech datových ochran, kde jsou k dispozici veškeré podklady včetně aplikačních zapojení.

Image 1

Na druhém interaktivním panelu se můžete těšit na praktickou ukázku aplikace systému HAKEL ISOLGUARD ZIS, která je určena pro monitorování (nejenom) izolačního stavu zdravotnické izolované soustavy. V ukázce si budete moci vyzkoušet nejenom funkci hlídače izolačního stavu a lokalizace místa poruchy, ale také signalizačních panelů pro zdravotnický personál nebo nově i online vizualizaci pro centrální dohled (např. energetika, elektroúdržby). Jednotlivé produkty si můžete prohlédnout na našich stránkách.
ale i v našem novém katalogu Zdravotnická izolovaná síť – systém HAKEL ISOLGUARD ZIS.

Image 2

V návaznosti na tuto ukázku a nový katalog si Vás dovolujeme pozvat na naše plánované odborné školení s názvem Zdravotnická izolovaná soustava – monitorování (nejenom) izolačního stavu pomocí systému HAKEL ISOLGUARD ZIS. Termíny a místa školení k registraci jsou uvedeny zde.

Další novinkou je Svodič přepětí typu T3 pro ochranu LED svítidel. Pro ochranu LED svítidel jsme nedávno pustili do prodeje výrobek HSAA-2 NPE LED S, jenž splňuje požadavky na ochranu koncových zařízení kategorie přepětí I. Montáž výrobku je určena přímo ke svítidlu a nabízí i možnost signalizovat stav přepěťové ochrany jedním ze dvou způsobů. Více informací naleznete přímo na stránkách produktu, kde jsou k dispozici veškeré podklady včetně aplikačních zapojení, případně v řešeních u administrativních budov  nebo rodinných domů.

Mimo interaktivních panelů budou k vidění i další výrobky napříč různými aplikacemi od fotovoltaických elektráren přes průmyslové objekty po železniční infrastrukturu.

Image 3

Přijďte se informovat o našich produktech a prohlédnout si novinky, které jsme si pro Vás letos připravili. Náš profesionální tým se Vám bude věnovat a seznámí Vás s naším portfoliem.

Nabízíme také možnost získat vstupenky zdarma, které máme k dispozici v omezeném množství. O vstupenky požádejte svého obchodního zástupce.

Tým HAKEL spol. s r.o.