Náš nový web – to pravé řešení pro vás!

07.03.2022
Autor: Šárka Hroudová

S velkou radostí vám představujeme nové webové stránky společnosti HAKEL.

Pojďme se podívat, co nového jsme pro vás přichystali.

Nový web je inovativní v systému vyhledávání podle samotného Řešení pro všechny, kteří si nevědí rady s výběrem správného produktu do zadaného projektu a realizace.
Díky intuitivnímu vyhledávači a přesnému popisu už nikdy nevyberete špatně.

Druhý způsob vyhledávání na webu je v samotném Katalogu produktů, kde si vyberete výrobky svodičů přepětí nebo hlídačů izolačního stavu a z následných možností účelné filtrace nastavitelných parametrů se stane přehledný pomocník. Novinkou je i fulltextové vyhledávání, kdy jednoduše zadáte vybraná klíčová slova.

Změnila se i grafická podoba, tak aby byla modernější, ale stále vystihovala podstatu naší činnosti. Přešli jsme na tzv. responzivní web. To jinými slovy znamená, že se stránka automaticky přizpůsobí velikosti vašeho prohlížeče. Nyní můžete jednoduše procházet webem z mobilu či tabletu a mít nás tedy po ruce vždy, když budete potřebovat.

Při tvorbě stránek jsme se snažili hlavně o to, aby svou funkčností a novým uspořádáním vyhovovaly především vám. V současné době máme českou verzi webu. Tu anglickou zveřejníme do jednoho měsíce a současně pracujeme i na dalších jazykových mutacích. Samozřejmostí pro vás zůstává naše obchodně technická podpora.

Za nové webové stránky moc děkujeme společnosti CS technologies, která je pro nás vytvořila.